4 Mart 2015 Çarşamba

GÖNÜL SOHBET İSTER RAKI BAHANE

Bilenler bilir rakı masasında edilen muhabbetin tadı başkadır. E tabi hal böyle olunca rakı sofrasının da adabı farklı olur.Her mekanda rakı içilmez içilse de aynı keyfi vermez.

Taksim'de öyle bir yer var ki size bir taraftan eski Türk filmlerindeki salaş meyhane atmosferini yaşatırken diğer taraftan,enfes mezeleriyle benzersiz bir lezzet şölenine davet ediyor.İşte bu yer Aret'in yeri. Aret yıllarca Çukur Meyhane'de çalıştıktan sonra İstiklal Caddesinin ara sokaklarından biri olan Hasnun Galip Sokak'da kendi yerini açıyor. Güler yüzü,gelen tüm müşterilerle tek tek ilgilenmesiyle kısa sürede müdavim sayısını her geçen gün artırıyor.

Menüye baktığınızda ise yok yok. Mezelerden Girit ezmesi,sarımsaklı kabak ızgara, ve soslu patlıcan öne çıkanlar arasında, ara sıcaklardan ise balık köftesi mutlaka denenmesi gerekenlerden.

Mekanın dekorasyonuyla ilgili fazla bir beklentiniz olmasın son derece salaş bir meyhane Aret'in yeri.Ama bu kesinlikle eksi bir durum teşkil etmiyor.Fonda çalan Türk Sanat Müziği şarkıları,rakı,harika mezeler ve gecenin sonunda ödediğiniz son derece uygun hesap sayesinde mekandan son derece keyifli bir şekilde ayrılacağınızın garantisini veriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder